Χρηματοδότηση και υποτροφίες

Χρηματοδότηση και υποτροφίες2017-08-20T14:11:53+00:00

Οι σπουδές στη Βρετανία συνεχίζουν να είναι οικονομικά συμφέρουσες – η ποιότητα διδασκαλίας είναι υψηλή, εφάμιλλη του διεθνούς κύρους των Βρετανικών τίτλων σπουδών.

Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για σπουδαστές που αναζητούν υποτροφίες και άλλες μορφές χρηματοδότησης για τις σπουδές τους, που προσφέρονται τόσο από Βρετανικούς όσο και από Ελληνικούς οργανισμούς. Πολλές υποτροφίες καλύπτουν μόνο μεταπτυχιακά πτυχία, άλλες υποτροφίες καλύπτουν δίδακτρα προγραμμάτων σπουδών σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ άλλες υποτροφίες είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένα ιδρύματα.

Οποιαδήποτε υποτροφία, επιχορήγηση ή βραβείο θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για εσάς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε.

Υποτροφίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Study UK Discover You για να ενημερωθείτε για υποτροφίες που αφορούν σε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σπουδών και επιπέδων. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικές με το κόστος σπουδών στη Βρετανία.

Χρηματοδότηση και σπουδαστικά δάνεια για πτυχιακούς σπουδαστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE)

Εάν είστε πολίτης της ΕΕ, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για οικονομική βοήθεια όσον αφορά στην κάλυψη του κόστους διδάκτρων στην Αγγλία, την Ουαλία, την Βόρεια Ιρλανδία ή την Σκωτία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες αίτησης, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

International Student Calculator

Το International Student Calculator θα σας βοηθήσει να βρείτε πώς να διαχειριστείτε τα χρήματά σας και πώς να προετοιμάσετε τον προϋπολογισμό σας για τη διαβίωση και τις σπουδές στη Βρετανία. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που είναι εύκολο στη χρήση!